Moda

Kristen Stewart sada ima pastelno ružičastu kosu i izgleda preslatko

Autor: Žene.ba
Kristen Stewart sada ima pastelno ružičastu kosu i izgleda preslatko

Glumica Kristen Stewart poznata je po čestim promjenama frizure i definitivno nije jedna od onih žena koje se boje eksperimentirati s kosom.

Tako je do sada imala razne boje, ali i dužine kose te je jedno vrijeme bila gotovo ćelava, a lijepoj glumici svaka je od tih frizura pristajala iznenađujuće dobro. Slažete li se?

Ništa drugačije nije ni s njezinom najnovijom frizurom koju je predstavila na Deauville American Film Festivalu.

Kristen je crvenim tepihom prošetala u poprilično zanimljivoj kombinaciji s poderanom bijelom majicom, kratkim hlačama iste boje i Chanelovim sakoom od tvida, a look je upotpunila crnim čizmicama na vezanje i bijelim čarapama. No pažnju s outfita skrenula je njezina pastelno ružičasta kosa.

Glumica je obojila samo pramenove na vrhu glave koji su prethodno bili izblajhani, dok je ostatak kose ostavila u svojoj prirodnoj smeđoj boji, no i ova suptilna promjena donijela je pravo osvježenje njezinom izgledu te je savršen izbor za tmurnu jesen.

Na istom festivalu, na eventu u organizaciji modne kuće Chanel čije je ona zaštitno lice, svoju novu frizuru je stilizirala na malo drugačiji način te tako pokazala njezinu svestranost i dala nam razlog da se veselimo njezinom sljedećem pojavljivanju u javnosti.

Index.hr