Moda

Haljine su ponovo osvojile proljetne high street kolekcije

Autor: Žene.ba

Modni svijet polako se okreće prema proljeću i trendovima koje će topliji dani donijeti sa sobom. Iako su mnogi među nama još uvijek usmjereni na velika sezonska sniženja koja su sada dosegnula svoj vrhunac s popustima i do 70%, police high street dućana počele su ispunjavati prvi proljetni komadi. High street brendovi su još jednom istaknuli omiljene klasike i jednostavne basic komade kao savršeni početak ne samo njihovih kolekcija za novu sezonu, već i savršeni početak naše nove garderobe.

Iako su nas oduševili novi traper modeli i elegantni komadi kao stvoreni za svakodnevni poslovni look, ženstvene, razigrane i svestrane haljine još jednom su se istaknule kao zvijezde baš svake proljetne kolekcije.

HALJINE ZA NADOLAZEĆE PROLJEĆE
Prvi modeli haljina za nadolazeće proljeće donijeli su neodoljivi spoj omiljenih krojeva i novih trendova. Wrap silueta, košulja – haljina, midi dužina i svestrana skater haljina A kroja koja seže tik iznad koljena još jednom su se istaknule kao favoriti. Kako bi osvježili poznate modele, high street brendovi su prvu proljetne haljine ukrasili jarkim bojama i vibrantnim uzorcima i stvorili savršeni proljetni favorit koji ćemo poželjeti nositi uvijek i svugdje.

Najbolje modele koje već možete pronaći u dućanima i online shopovima popularnih high street brendova donosimo u nastavku.

Journal.hr