Moda

High-street hit: Žuta haljina koja je preplavila Instagram

Autor: Žene.ba
High-street hit: Žuta haljina koja je preplavila Instagram

Da su žute haljine hit i ove tople sezone, bilo nam je jasno i prije nego što je Amal Clooney stigla na kraljevsko vjenčanje u jednoj takvoj.

A jedna žuta haljina trenutno je u posebnom fokusu i preplavila je Instagrame "it" djevojaka. Riječ je o slip modelu haljine koji se prije nekoliko godina vratio u modu iz devedesetih te i dalje odbija otići. Mogući razlog za to jest što su ovakve haljine izrazito laskave te su i jako seksi jer podsjećaju na spavaćice.

https://www.instagram.com/p/BjELbZLAO8H/?utm_source=ig_embed

Stoga nam je i potpuno jasno zašto je ova haljina zaludila Instagram, a sigurno će vas razveseliti informacija da se ne radi o dizajnerskom komadu, već o relativno povoljnom high-street modelu.

https://www.instagram.com/p/BjPRAcjHrhA/?utm_source=ig_embed

Popularnu žutu slip haljinu potpisuje britanski brend Topshop koji već neko vrijeme dostavlja i u Hrvatsku pa je možete naručiti u njihovoj web trgovini.

https://www.instagram.com/p/Bi_qmrRjR6s/?utm_source=ig_embed

Cijena haljine je 32 funte, a kupovinu ovog komad možete smatrati i sigurnom investicijom jer ćete ju sigurno nositi cijelo ljeto, dok ju i u hladnijim danima možete kombinirati s bluzama, majicama, košuljama te ju nositi čak i preko traperica.

https://www.instagram.com/p/BjA4qdkjA9d/?utm_source=ig_embed

Index.hr