Moda

Hit modeli sunčanih naočala za novu sezonu

Autor: Žene.ba

https://www.instagram.com/p/BhJcVNnhP2U/?utm_source=ig_embed

Proljeće i ljeto donose dane okupane suncem koji u središte svake kombinacije stavljanju novi modni dodatak. Iako nezaobilazne za sunčanih dana, sunčane naočale odavno su postale mnogo više od zaštite od sunca za naše oči i postale jedan od omiljenih i za proljeće i ljeto jedan od najvažnijih modnih dodataka. Nerijetko podcijenjene kao ne tako važan dio outfita, sunčane naočale osim zaštitnog nose i faktor stila koji na jednostavan, ali i vrlo upečatljiv način mijenja izgled cijele kombinacije i donosi joj dodir elegancije i misterioznosti.

https://www.instagram.com/p/Bd0JEquBi1_/?utm_source=ig_embed

Uz uvijek obožavane klasike iz svijeta sunčanih naočala, svaka nova sezona donosi i nekoliko novih trendi modela koji donose osvježenje i onaj poseban pečat svakom proljetnoj i ljetnom outfitu. Nakon romantike i glamura, proljeće i ljeto ove su godine donijeli zanimljivi spoj retro okvira i futurizma. Iako naizgled nespojivi, šarm retro stila i efektna jednostavnost futurizma s naglašenim ravnim linijama stvorili su neodoljive modele sunčanih naočala vrlo suvremenog izgleda. Od mačkastih okvira koje su svojim kombinacijama s prvim zraka proljetnog sunca dodale sve it djevojke do popularnih avijatičarki inspiriranih ludim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća do modela koja krase stakla i okviri u boji te mini sunčanih naočala koje iako donose minimalnu zaštitu, nose maksimalni trendi efekt.

Hit modele sunčanih naočala kojima ove sezone možete zaštiti svoje oči od jakih zraka sunca, ali i svaki proljetni i ljetni outfit učiniti još boljim i posebnijim izdvojili smo u nastavku.

Journal.hr