Moda

Ili ih volite ili ih mrzite: Ozloglašene traperice iz 90-ih ponovo su u modi

Autor: Žene.ba
Ili ih volite ili ih mrzite: Ozloglašene traperice iz 90-ih ponovo su u modi

Baš kada smo pomislili da su biciklističke hlačice najkontroverzniji povratnički trend sezone, modni svijet zaljubio se u još jedan model hlača koje prati loš glas.

Njih ćete, također, ili voljeti ili mrziti, a u prilog im nikako ne ide činjenica da nisu naročito laskavog kroja. Riječ je o traper bermudama koje su bile popularne u devedesetim godinama prošlog stoljeća, a ovog proljeća doživljavaju svoj veliki modni povratak.

https://www.instagram.com/p/Bouc_vRnev7/?utm_source=ig_embed

Unatoč njihovom nelaskavom kroju, trendseterice su pokazale da ih je moguće savršeno ukomponirati u proljetne odjevne kombinacije s drugim trendi komadima sezone poput jakni od trapera, predimenzioniranih sakoa i balonera.

https://www.instagram.com/p/BmlVt9MF4wP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkfaFyPh6pB/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BjuVoWHgySn/?utm_source=ig_embed

Naš favorit su crne traper bermude jer izgledaju poprilično elegantno, a lakše ćete ih ukomponirati u outfit te će laskati nogama puno bolje od bermuda načinjenih od svijetlog trapera.

https://www.instagram.com/p/BvbXem8gpDE/?utm_source=ig_embed

Ako ste poželjele pružiti još jednu priliku ovim retro bermudama, sigurni smo da ćete među outfitima ovih modnih influencerica pronaći hrpu inspiracije za njihovo kombiniranje.

Index.hr