Moda

J.Lo je na afterparty dodjele nagrada MTV VMA stigla u tajicama

Autor: Žene.ba
J.Lo je na afterparty dodjele nagrada MTV VMA stigla u tajicama

Nakon svečane dodjele nagrada MTV VMA uslijedio je i afterparty na kojem također nije manjkalo upečatljivih modnih kombinacija.

I ovoga puta sve oči bile su uprte u Jennifer Lopez koja je pažnju plijenila i na crvenom tepihu u seksi srebrnoj haljini. Za after se preodjenula u nešto ležernije, ali jednako izazovno izdanje s tajicama i košuljom istog upečatljivog uzorka te potpisom modne kuće Versace.

Tajice koje prekrivaju i stopala naglasile su njene savršeno istrenirane plesačke noge te njen najpoznatiji adut - stražnjicu, koju je pjevačica osigurala na 27 miliona dolara.

J.Lo je u njih uvukla košulju koju je raskopčala te look upotpunila velikim kožnim remenom. Na nogama je nosila prozirne štikle te look upotpunila zlatnim nakitom i sunčanim naočalama.

Ekstravagancija je očigledno bila tema afterpartyja dodjele nagrada MTV VMA jer su svojim odvažnim i neobičnim izdanjima pozornost plijenile i Kylie Jenner, Rita Ora te Winnie Harlov.

21-godišnja starleta i beauty mogulica nosila je seksi kožni komplet s topićem i dugim hlačama te crne bajkerske čizme.

Pjevačica Rita Ora i manekenka Winnie Harlow za after su odabrale raskošne pernate majice koje su obje iskombinirale s minijaturnim hlačicama.

Rita je outfit upotpunila sandalama, a Winnie visokim crnim čizmama.

Index.hr