Manekenka

Joy Corrigan pokreće novi modni mikrotrend: Kombinacija koja obećava

Autor: Žene.ba
Joy Corrigan pokreće novi modni mikrotrend: Kombinacija koja obećava
Foto: Instagram

Manekenka Joy Corrigan svojim je neobičnim stilom ponovno privukla pažnju modnih entuzijasta. 

Ova poznata figura odlučila je spojiti udobnost sportske odjeće s odvažnošću kaubojskih čizama, stvarajući potencijalni novi modni mikrotrend. Njena kombinacija oversized trenerke i kaubojskih čizama izaziva različite reakcije, no ne može se poreći da privlači poglede.

Na Instagramu, Joy Corrigan je predstavila jedinstven spoj koji uključuje trenirku brenda Alo, model Accolade, koja je poznata po svojoj udobnosti i dugotrajnosti. Ova trenerka , koju su već nosili mnogi slavne osobe poput Katie Holmes i Kendall Jenner, izrađena je od kvalitetnog francuskog frotira i mješavine pamuka i poliestera. Iako cijena od 140 eura može djelovati visoka, njena izdržljivost i svestranost čine je investicijom koja se isplati.

View this post on Instagram

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan)

Za upotpunjavanje stila, Joy je odabrala kaubojske čizme australskog brenda Tony Bianco, koje se trenutno prodaju za 182 eura s popustom od 20%. Ove čizme, koje dolaze u crnoj i smeđoj verziji. Za one koji traže pristupačniju opciju, sličan model dostupan je u Forever21 za 62 eura. Ove čizme su izrađene od umjetne kože i pružaju udobnost i izdržljivost zahvaljujući podstavljenom ulošku i teksturiranom vanjskom potplatu.

View this post on Instagram

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan)

Ovaj trend kombinivanja sportskih komada s kaubojskim čizmama stvara zanimljiv kontrast između opuštenog i odvažnog stila. Pozitivne reakcije na društvenim mrežama sugeriraju da bi ovo moglo postati novi modni hit. Joy Corrigan je već viđena kako spaja kaubojske čizme s tajicama i biciklističkim hlačicama, ali ovaj look nije za svakoga. Ipak, njegova neobična kombinacija privlači poglede i pokazuje da moda može biti i zabavna i inovativna.

View this post on Instagram

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan)

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?