Novi album u najavi?

Katy Perry se pojavila s prozirnom torbicom vrijednom 3600 eura i skrivenom porukom

Autor: Žene.ba
Katy Perry se pojavila s prozirnom torbicom vrijednom 3600 eura i skrivenom porukom
Foto: Etienne Laurent AFP / Katy Perry

Na dodjeli Breakthrough Prize nagrada pojavile su se brojne zvijezde, među kojima je bila i pjevačica Katy Perry, koja je crvenim tepihom prošetala u pratnji svog supruga, glumca Orlanda Blooma.

Orlando Bloom se za večernji izlazak sa suprugom odlučio za klasičan smoking, dok je američka pjevačica zablistala u elegantnoj crnoj haljini sa zanimljivim, zvonolikim gornjim dijelom koji kao da je lebdio oko njezinih ruku i dekoltea.

Radi se o haljini nazvanoj Bell (Zvono) brenda Coperni koji je više puta uspio iznenaditi javnost svojim kreacijama - od trenutka u kojem su na pisti "obukli" Bellu Hadid nasprejavši na njeno tijelo haljinu u samo osam minuta pa sve do torbe napravljene od zraka koju su predstavili u kolekciji jesen/zima 2024. Radi se o modelu Air Swipe u obliku polumjeseca, koji se sastoji od 99 posto zraka i tek jedan posto stakla, a teži svega 33 grama.

Katy Perry stigla je na događaj nosivši staklenu verziju Mini Swipe torbice, koja je ručno izrađena i jedinstvena, s cijenom od 3600 eura. No, osim same torbice, pjevačica je dodala dozu misterije stavivši unutra papirić s porukom "KP6 TOP SECRET", čime je dodatno privukla pažnju javnosti.

Katy Perry je tim potezom najavila nadolazeću muziku, potvrđujući da radi na svom novom, šestom albumu, nakon posljednjeg "Smile" iz 2020. godine. Njen susret sa pjevačicom Lizzo na crvenom tepihu dodatno je potaknuo nagađanja o mogućoj saradnji između njih dvije, što je izazvalo veliko uzbuđenje među obožavateljima.