Moda

Kim Kardashian zbog naslovnice časopisa ponovo optužili da kopira Beyoncé

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian zbog naslovnice časopisa ponovo optužili da kopira Beyoncé

Kim  je još jednom imala čast krasiti naslovnicu "modne Biblije".

Ovog puta fotkala se i intervjuirala za arapsko izdanje Voguea za septembar. Iako njezina popularnost i traženost ne čudi, ono što odmah upada u oko je njezin drugačiji, neprepoznatljiv izgled.

https://www.instagram.com/p/B1o-Q8Ug73N/?utm_source=ig_embed

Kim je ponovno surađivala s Thierryjem Muglerom, dizajnerom koji je odgovoran za njezinu "mokru" haljinu s ovogodišnje Met Gale.

I ovog puta su u igri bili uski korzeti na koje se Kim požalila nakon Met Gale u jednom intervjuu i otkrila kako je jedva disala prilikom nošenja istog.

Osim neudobnih, no vrlo umjetničkih kreacija, Kim je iznenadila i frizurom, ekstremno dugačkom pletenicom koju je djelomično omotala oko glave i zbog koje su je Beyoncéini fanovi ponovno optužili da kopira pjevačicu.

"Volim te, ali ovo je 100 posto Beyoncéin stil", "Inspirirano Beyoncé... Opsjednuta je", neki su od brojnih komentara u sličnom stilu.

Podsjetimo, fanovi pjevačice nedavno su optužili Kardashianku da je išla na plastičnu operaciju kako bi izgledala kao Beyoncé, a čini se da s optužbama neće stati dok se Kim ne oglasi o svemu.

Index.hr