Moda

Koja manekenka Naomi Campbell naziva svojom mamom?

Autor: Žene.ba
Koja manekenka Naomi Campbell naziva svojom mamom?

Ovog vikenda, Dan majki je slavljen u velikim razmjerima u zapadnim zemljama. Većina zvijezda je na svojim računima ispisivala sjećanja iz djetinjstva vezana uz njihove roditelje ili dijelila sentimentalne trenutke s vlastitom djecom. No objava manekenke Aduta Akecha bila je krajnje neobična.

https://www.instagram.com/p/BxPkqQ5hmWo/?utm_source=ig_embed

Australska ljepotica južnosudanskog podrijetla objavila je fotografiju s Naomi Campbell na Instagram storyju i napisala: “Čestitam drugoj majci na Majčin dan. Hvala za podršku i bezuvjetnu ljubav. Volim te svim srcem! ” Ovo nije prvo takvo priznanje 19-godišnje Adut. Prošle sedmice podijelila sliku s Naomi, koju je potpisala: “Mama i kći na Met Gali”. Što povezuje dva supermodela afričkog podrijetla?

https://www.instagram.com/p/BxNS3QIBDnj/?utm_source=ig_embed

U intervjuima Adut često priznaje privrženost prema Naomi, koju smatra idolom i glavnim mentorom u modnoj industriji. Godine 2018. Akech je proglašena modelom godine i, u svečanom govoru, zahvalila je “crnoj panteri” za “ogromnu podršku u karijeri”. “Upoznali smo se na setu kalendara Pirelli i nisam mogla ni zamisliti da ćemo postati prijateljice. I sada redovito od nje dobivam brižne poruke u duhu “Hej, kako si? Jeste li jeli? Jeste li spavali?”

Elle.hr