Moda

Koje smo stilske trikove naučile iz novog lookbooka brenda Nanushka?

Autor: Žene.ba
Koje smo stilske trikove naučile iz novog lookbooka brenda Nanushka?

Ne moramo posebno predstavljati mađarski brend Nanushka. Fashionistice diljem svijeta već su ga prihvatile kao jedan od onih čije komade koje odmah želimo obući, a koji su cjenovno na zlatnoj sredini (skuplji od Zare, ali ipak mnogo povoljniji od dizajnerskih brendova!).

Možda je tajna u tome što, kao i druge slične brendove koje su na vrhu shopping lista svake trendseterice, poput brendova Ganni ili Isabel Marant, dizajnira žena za ženu (u ovome slučaju Sandra Sandor). Puno se puta pokazalo da, kada žena dizajnira kolekciju s ciljem da stvori komade koje bi i sama nosila, uistinu proizvede odjeću koju stvarna žena može nositi u brojnim svakodnevnim prilikama. Nanushka je poznata upravo po tome – njezine su kolekcije prepune takvih komada – tko nije poželio puff jaknu od veganske kože nositi svaki dan na posao (brend je poznat upravo po komadima od umjetne kože), ili pak satensku slip suknju na važan spoj?

Novi lookbook za Pre Fall 2019 kolekciju nas je, naravno, opet oduševio! U nastavku pogledajte koje to stilske ideje možemo “kopirati” ove jeseni od najdraže nam Nanushke!

Zaboravite na motociklističke jakne!

Traper košulje nose se raskopčane preko oversized haljina ili uredno uvučene u krojene hlače!

Životinjski print odlično izgleda uz satenske komade nježno roze boje! 

Uski dolčevita top nosi se sam, uz krojene hlače ili kao dodatni sloj ispod satenske košulje!

Za večernji izlazak, za kulersku eleganciju, uz slip haljinu dovoljne su upečatljive kožne balerinke i baršunasta torbica!

Nanushkine pernate jakne ove sezone dolaze u satenskom obliku te se nose uz čizmice leopard printa! 

Karirani kaput vječni je klasik, a u Nanushkinoj varijanti dolazi sa šarmantnim resama!

Elle.hr