Moda

Kojim klasičnim modnim kombinacijama se vraćamo ove jeseni?

Autor: Žene.ba
Kojim klasičnim modnim kombinacijama se vraćamo ove jeseni?

Klasika s elegantnim pomakom. Tako bismo, u najkraćim crtama, mogli opisati kolekciju koju je za predstojeću hladnu sezonu pripremila modna kuća Fendi ponovno osvojivši srca zaljubljenika u modu.

Profinjeni, fino krojeni smeđi kaputi i elegantne bijele bluze s predimenzioniranim mašnama, divno konstrurirani sakoi, lepršave transparentne haljine, ponešto vinila i paleta sjajnih torbi u paketu sa statement modnim dodacima poput zanimljivih krznenih šilterica, čarapa ukrašenih monogramom i retro sunčanih naočala – sve je to dio kolekcije za jesen/zimu 2019. koju je, novim lookbookom, predstavila talijanska kuća Fendi.

Premda modni svijet i dalje pomalo pati zbog odlaska legendarnog Karla Lagerfelda, Fendi grabi dalje, a kolekcije koje izlaze iz radionice modne kuće opravdavaju sva očekivanja i definitivno privlače pažnju, pa čak i onih pomalo skeptičnih modnih zaljubljenika koji su kući prognozirali propast nakon Karla. Silvia Venturini Fendi i njezin kreativni tim odrađuju sjajan posao, a što vrijeme više odmiče sve se više čini kako kuća neće tražiti novog kreativnog direktora izvan svojih redova.

Ženstvenost, profinjenosti i elegancija prožimaju svaki šav Fendija, a ništa drugačije nije niti kada je u pitanju kolekcija koju će obožavateljice ikonične modne kuće nositi ove hladne sezone. Svaki komad odiše nekom posebnom vibrom klasike, uz sasvim dovoljan pomak koji ga odmiče od toga da bude već viđen i dosadan. Što se nas tiče, Fendi je definitivno na pravom putu.

Elle.hr