Moda

Kolekcija poznatog brenda tenisica namijenjena samo za vjenčanja

Autor: Žene.ba
Kolekcija poznatog brenda tenisica namijenjena samo za vjenčanja

Bez obzira na uvriježeni bridal look, neke mladenke nikako ne preferiraju visoku petu kada je riječ o njihovom vjenčanju. Bilo zato jer nisu vične hodanju u cipelama na petu ili se salonke jednostavno nikako ne uklapaju u njihov stil, ono što preostaje je odabir nekog ravnog modela – balerinki, sandala te u konačnici tenisica. Ako ste baš za tu kulersku dimenziju, gdje vam je udobnost apsolutni broj jedan, onda je super vijest da brojni brendovi tenisica prepoznaju ovu želju.

KEDS X KATE SPADE

Jedan od njih je i Keds koji se u glavnini specijalizirao za platnene tenisice, no kako se godinama razvijao, danas u ponudi imaju nebrojene različite modele svih materijala. Oni su se prošle godine prvi puta udružili s dizajnericom Kate Spade i kreirali kolekciju tenisica samo za vjenčanja koja je toliko uspješna da su ove godine dodali još modela.

Radi se o niskim tenisicama ili tenisicama na platformu koje su prigodno ukrašene tako da se osjećate posebno za vaš veliki dan. Platnene, satenske, kožne ili posute šljokicama dolaze s ukrasima kao što su perle ili velike mašne, a osim tenisica na vezanje možete odabrati i slip on modele. U njima ćete moći provesti cijeli dan, od ceremonije, photo sessiona pa sve do plesanja do dugo u noć – a uvijek je opcija imati ih samo u rezervi za presvlačenje, jednom kad se noge umore na visokoj peti.

Journal.hr