Lady Dior

Kraljica Camilla ne odvaja se od torbice nazvane po princezi Diani

Autor: Žene.ba
Kraljica Camilla ne odvaja se od torbice nazvane po princezi Diani
Foto: Agencije

Kraljica Camilla često nosi Lady Dior torbicu, čiji je naziv povezan s princezom Dianom, bivšom suparnicom. Postavlja se pitanje je li to znak njezine opuštenosti i nesklonosti zamaranju prošlošću ili suptilna posveta pokojnoj Diani.

Camilla je sa svojom novom omiljenom torbicom primijećena na nekoliko događanja. Prvo je nosila na Wimbledonu, gdje je blistala u prljavobijeloj haljini, uz torbicu koju je kombinovala s prepoznatljivom Van Cleef & Arpels narukvicom i brošem u obliku psića. Sljedećeg dana, posjetila je velški parlament povodom proslave 25. godišnjice, noseći blijedo ružičastu haljinu s bež detaljima i elegantnim šeširom asimetričnog oboda. Lady Dior torbica savršeno se uklopila u ovaj sofisticirani izgled, zajedno s raskošnom bisernom ogrlicom i salonkama na petu.

Simbolika Lady Dior torbice

Zanimljivo je da je Lady Dior torbica, koja je premijerno predstavljena 1995. godine, prvobitntno nosila naziv Chouchou. Dior je 1996. godine preimenovao nakon što se princezi Diani posebno svidio dizajn torbice s ručkom na vrhu. Od tada, torbica je postala sinonim za Lady Di. Kraljica Camilla sada čuva uspomenu na Dianu svojim modnim odabirom, pokazujući kako moda može biti most između prošlosti i sadašnjosti.