Moda

Ljetne frizure nikada nisu bile jednostavnije i izgledale bolje

Autor: Žene.ba
Ljetne frizure nikada nisu bile jednostavnije i izgledale bolje

https://www.instagram.com/p/BYk1XjhD5Fx/?utm_source=ig_embed

Topli ljetni dani oduvijek krasi ležerni karakter koji unosi jednostavnost i bezbrižnost u našu svakodnevicu. Od prozračnih i opuštenih silueta unutar ormara do laganih make up proizvoda koji donose tek nježni premaz boje i zaštitni faktor, ljetni mjeseci još jednom će proći u znaku onih najjednostavnijih, ali još uvijek vrlo efektnih kombinacija i beauty lookova. Uz male ljetne haljine i prozračne koraljne ili ružičaste ruževe za usne, topli ljetni dani jednostavnost će unijeti i u svijetu frizura. Iako će vam za svaku od njih trebati tek nekoliko minuta, jednostavne ljetne frizure ove sezone će izgledati bolje no ikad.

https://www.instagram.com/p/BY3R0JxnXNn/?utm_source=ig_embed

Od ljetnih klasika do novih trendi frizura za koje će vam trebati tek nekoliko detalja za kosu koje zasigurno već imate. Kao ultimativna ljetna frizura i ove su se godine istaknuli blagi valovi koje ćemo nositi u njihovom najprirodnijem izdanju koje će u našoj kosi stvoriti slana morska voda, najraskošnijem izdanju za koje će nam trebati tek malo spreja za teksturu i volumen, ali i u najglamuroznijoj varijanti s pramenovima začešljanim unatrag i s dodatkom malo gela koji će joj donijeti trendi wet look. Igra pramenova stvorit će zanimljive poluskupljene ili polupodignute frizure koje ćemo nositi tijekom najtoplijih ljetnih dana kada ćemo istovremeno poželjeti nositi raspuštene uvojke i maknuti kosu s lica. Osim igre pramenova, jednostavne i efektne ljetne frizure vraćaju nas i igri pletenica za onaj savršeni boemski look koji tako dobro pristaje romantičnim i prozračnim ljetnim odjevnih favoritima.

Jednostavne ljetne frizure u našoj će kosi stvoriti i nekoliko nanizanih ukosnica ili svilena marama za kosu, detalj čiju su čar već otkrile sve trendseterice. Baš poput trendi detalja, pastelni tonovi koje u plavu kosu unose privremene boje za kosu ili preljevi za kosu istaknuli su se kao omiljeni trik koji donosi efektan i vrlo mladenački look, dok će jednostavna niska punđa biti savršeni izbor za sve ljubitelje ležerne elegancije.

Odlične ideje za sve jednostavne i efektne frizure koje donosi ljeto pronađite u nastavku.

ULTIMATIVNA LJETNA FRIZURA: BLAGI VALOVI

https://www.instagram.com/p/BWdR-UWn-Wh/?utm_source=ig_embed

PLETENICE NA HILJADU NAČINA

https://www.instagram.com/p/BbpRra5lycO/?utm_source=ig_embed

JEDNOSTAVNA I ELEGANTNA NISKA PUNĐA

https://www.instagram.com/p/BW_iHq3BmND/?utm_source=ig_embed

UKOSNICE – DETALJ ZA EFEKTAN IZGLED I POVRATAK U DJETINJSTVO

https://www.instagram.com/p/BgwZunjFGdM/?utm_source=ig_embed

FRIZURA OD NEKOLIKO PRAMENOVA

https://www.instagram.com/p/BT6_oqljied/?utm_source=ig_embed

OMILJENI TRIK TRENDSETERICA – MARAMA U KOSI

https://www.instagram.com/p/Bi7bS0hnsvE/?utm_source=ig_embed

ROMANTIKA PASTELNIH TONOVA

https://www.instagram.com/p/Bi3OLY-hqSu/?utm_source=ig_embed

Journal.hr