Chic i elegantno

Ljetni modni Must-have: Komadi koji oduševljavaju ove sezone

Autor: Žene.ba
Ljetni modni Must-have: Komadi koji oduševljavaju ove sezone
Foto: Instagram

Ljeto je doba godine kada moda cvjeta novim trendovima i komadima koji osvježavaju naše outfite i istovremeno nam omogućavaju da pokažemo svoj stil. Ove sezone, influencerice su predstavile nekoliko artikala koji su osvojili naša srca i koje jedva čekamo dodati u svoj ormar.

1. Traper midi suknja

Traper je vječni klasik, ali ove sezone midi uske suknje su posebno u trendu. Ove suknje su izuzetno praktične jer se mogu nositi gotovo svugdje - od ureda do plaže. Savršeno se kombiniraju s trapericama i majicama, ali također odlično izgledaju i uz haljine raznih boja za color-block trenutke.

View this post on Instagram

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamas)

2. Crvene cipele

Crvene cipele su apsolutni hit ove sezone i siguran način da začinite svaki outfit. Izgledaju sjajno u kombinaciji s traperom i jednostavnim majicama, ali isto tako mogu dodati dašak živosti haljinama u raznim bojama za posebne prigode.

3. Duga čipkasta boho haljina

Boho trend se vratio u velikom stilu, a najbolji primjer su duge čipkaste haljine koje su savršene za svečane prigode. Ove haljine su elegantne, lepršave i pružaju osjećaj lakoće, idealne za ljetne dane i večeri.

4. Crop top

Kad nositi crop top ako ne ljeti? Ovog ljeta nosimo crop topove na kratke hlače dok smo na moru i na suknje visokog struka kad smo u gradu. Crop topovi su izuzetno svestrani i odlični za stvaranje opuštenih, ali i chic outfita.

View this post on Instagram

A post shared by coco! (@cocoschiffer)

5. Mini torbica

Mini torbice su oduvijek chic i ove sezone nisu iznimka. Volimo ih u trendi bijeloj boji, ali također su vrlo popularne u žarkim bojama koje dodaju dozu živosti i osobnosti svakom outfitu. Iako male, mini torbice su praktične i idealne za nošenje samo najvažnijih stvari.

Ovi komadi ne samo da su trendi ove sezone, već su i funkcionalni i prilagodljivi za različite prigode. Bilo da preferirate ležeran ili elegantan stil, ovi komadi su savršeni dodatak vašoj ljetnoj garderobi, omogućavajući vam da izrazite svoju modnu osobnost na najbolji način.