Trendi izdanja

Margot Robbie svojim trudničkim sitlom oduševljava zaljubljenike u modu

Autor: Žene.ba
Margot Robbie svojim trudničkim sitlom oduševljava zaljubljenike u modu
Foto: Instagram

Margot Robbie, holivudska zvijezda koja očekuje svoje prvo dijete, nedavno je privukla veliku pažnju javnosti svojim trudničkim stilom. Iako službena potvrda trudnoće još uvijek nije stigla, Margot ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh, a paparazzi su je uhvatili u nekoliko modnih izdanja tokom odmora u Italiji.

Njen modni izbori jasno pokazuju kako uspješno može kombinovati trendi komade s trudničkim stilom, ostajući vjerna svom prepoznatljivom modnom izražaju.

Margot Robbie na Wimbledonu

Jedan od najupečatljivijih trenutaka bila je njena posjeta Wimbledonu, gdje je pratila teniske mečeve uz supruga Toma Ackerleya. Na ovom javnom izlasku, Margot je odabrala kompletni Alaïa look: haljinu na tačkice s asimetričnim rubom, Drip naušnice, sunčane naočale mačkastog oblika, Spike cipele, i usklađenu Le Teckel torbu. Ovaj sofisticirani, a istovremeno opušteni outfit, odražava njen osjećaj za stil i eleganciju, čak i tokom trudnoće.

Večernje izdanje u Londonu

Margot je svoj trudnički stil još jednom istakla na predstavljanju svog novog brenda gina Papa Salt u Londonu. Za ovu priliku, izabrala je crnu kombinaciju od modne kuće Alaïa. Uska haljina koja je isticala trudnički trbuh, uz crni kaput i duboki izrez koji je otkrio noge, bila je pravi izbor za večernji događaj. Kombinaciju je upotpunila zlatnim Alaïa narukvicama i cipelama Fishnet pumps, naglašavajući svoju sofisticiranost i eleganciju.

Prvi mjesec trudnoće

Povratak u prošlost otkriva kako je Margot prije nego što je trudnoća postala poznata, odabrala oversized odjeću kako bi prikrila rastući trbuščić. U New Yorku su je paparazzi često fotografisali u oversized sakoi i baggy trapericama, često upotpunjenim šiltericama i torbama brendova kao što su Celine i Bottega Veneta.