Voli luksuz

Meghan Markle pokazala impresivnu kolekciju Cartier nakita

Autor: Žene.ba
Meghan Markle pokazala impresivnu kolekciju Cartier nakita
Foto: Meghan Markle / Arhiva

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry privukli su veliku pažnju medija tokom nedavne posjete Kolumbiji, ali ne samo zbog svojih službenih dužnosti i susreta. Ovaj put, njihov put je bio ispunjen i analizom stila, posebno nakitom koji je Meghan odabrala za ovu priliku.

Meghan je svojim izgledom oduševila sve prisutne, a njeno odabrano luksuzno blago ponovo je postalo glavna tema. Kolekcija nakita koju je nosila potpisuje prestižni francuski brend Cartier, a njena ukupna vrijednost procjenjuje se na impresivnih 50 hiljada eura.

Jedan od najupečatljivijih komada bio je zlatni sat Cartier Tank Française, čija cijena iznosi 25.200 eura. Ovaj sat, poznat po svom elegantnom dizajnu, nekada je bio u vlasništvu pokojne princeze Diane, majke princa Harryja. Meghan također često nosi ogrlicu Juste Un Clou, koja je među najnovijim dodacima njenoj kolekciji. Ova ogrlica, koja se koristi samo u posebnim prilikama, nudi sofisticirani izgled s minimalističkim dizajnom, a njena cijena je 18.200 eura.

Zbirka Juste Un Clou, koja je prvobitno predstavljena kao narukvica inspirisana jednostavnim ekserom, osvojila je srca ljubitelja nakita od svog debija 1971. godine. Danas uključuje narukvice, prstenje i broševe, a njen dizajn i dalje utjelovljuje spoj tradicionalnog i modernog. Meghanina verzija ogrlice izrađena je od žutog zlata i ukrašena sa 57 dijamanata ukupne težine 0,20 karata.

Osim ovih zapaženih komada, Meghan je nosila i narukvicu iz Cartierove Love kolekcije, koja je dopunila njen sofisticirani izgled. Vrijednost narukvice iznosi 8.300 dolara, čime je dodatno naglasila svoju ljubav prema luksuznom nakitu.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?