Moda

Na rođendanskom tulumu poznatog časopisa sve slavne dame obukle su se kao da su 80-te

Autor: Žene.ba
Na rođendanskom tulumu poznatog časopisa sve slavne dame obukle su se kao da su 80-te

Trendovi iz osamdesetih trenutno proživljavaju svoj veliki modni povratak.

Naglašena ramena, jarke boje, balon haljine, metalik odsjaj, volani... Sve se to sada vratilo u modu iako su mnogi ispočetka bili skeptični oko većine tih trendova. Da je moda iz osamdesetih ponovno pronašla svoje mjesto pod suncem sada su potvrdile i sve slavne dame na tulumu španjolskog Voguea u Madridu povodom njegova 30. rođendana koji je izgledao kao modni povratak u prošlost.

Irina Shayk na eventu je nosila boju godine i to od glave do pete. Lijepa manekenka odlučila se za ljubičastu midi haljinu s naglašenim ramenima, volanima, visokim ovratnikom i naborima. Na nogama je nosila elegantne sandale u istoj boji, a jednobojnu kombinaciju razbila je torbicom leopard uzorka.

Ramena je naglasila i njena kolegica Bar Refaeli, koja je nosila crnu poluprozirnu haljinu s točkicama i zanimljive salonke u istoj boji.

Manekenka Karlie Kloss na eventu se pojavila u zlatnoj sako-haljini sa šljokicama i vratila nas u disko eru, a statement komad je iskombinirala s jednostavnim crnim sandalama s dva tanka remena.

Osim modela, u osamdesete nas je vratila i pjevačica koja je upravo krajem tog desetljeća postala planetarno popularna. Riječ je o Kylie Minogue koja je za event odabrala nimalo laskavu haljinicu balon kroja s volanima koja na njoj izgleda iznenađujuće dobro.

50-godišnja pop zvijezda svoju tirkiznu haljinicu iskombinirala je sa zlatnim sandalama te look zaokružila visećim naušnicama i još jednom dokazala da su godine za nju samo brojke.

Index.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu