Moda

Najslađa kolekcija

Autor: Žene.ba

Neonska svjetla, pastelne trgovine i slatka kawaii hrana – dobrodošli u Tokio, japansku metropolu poznatu po slatkom i ludom svijetu. Osim lakova za nokte u obliku sladoleda, “zelenog” rumenila koji se prilagođava boji vašeg tena te 3D ukrasa za nokte, u kolekciji su se našli i šarmantni predmeti poput čarapica, naljepnica i kreda za kosu – sve što je potrebno za šareno proljeće!

Paleta sjenila – dvije highlighter nijanse i četiri sjenila s različitim efektima stvaraju jedinstven smokey eyes. Svilenkasto-mekana tekstura lako se nanosi i blenda. A slatki dizajn sigurno će vas ostaviti u dobrom raspoloženju!

Colour changing blush – „slatki obrazi” – jednostavno ih je postići pomoću zelenog rumenila u stiku koji se prilikom nanošenja na obraze pretvara u rozu boju.

4-way rašpica za nokte – jedinstvena rašpica za nokte upakirana u slatkoj kutijici omogućava uredne nokte u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Čarapice – super slatke čarape modernog dizajna koji je još istaknutiji kada se nose cipele. Napravljene od laganog I ugodnog materijala, jedna veličina.

Naljepnice za nokte – samoljepljive naljepnice se mogu nanositi na nokte ili na lice i tijelo kao make-up dodatak. Slatki kawaii dizajn sigurno će izmamiti osmijeh na lice.

Lak za nokte – tri laka za nokte u pastelnim nijansama visokog prekrivanja i sjaja kao i svjetlucavog efekta osiguravaju divne nokte. Jedinstveno pakiranjeu obliku sladoleda svakoga će razveseliti.

She.hr