u gucci haljini

Nicole Kidman se pojavila u predivnoj kombinaciji na premijeri filma

Autor: Žene.ba
Nicole Kidman se pojavila u predivnoj kombinaciji na premijeri filma
Foto: X

Australska glumica Nicole Kidman glavna je zvijezda nadolazeće komedije 'A Family Affair', koja je nedavno imala premijeru u Los Angelesu. Kidman je privukla pažnju na 'plavom' tepihu svojim izvanrednim izgledom koji je oduševio mnoge. Nosila je usku haljinu boje kože koja je istaka njezinu izuzetno vitku figuru, potvrđujući svoj status kao vladarice hrabrih modnih odabira.

Oskarovka je elegantno prošetala "plavim" tepihom u društvu svojih glumačkih kolega, 36-godišnjeg Zaca Efrona i 24-godišnje Joey King, ali sve oči bile su uprte u nju. I to s razlogom!

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Iako je poznata po nošenju kreacija španske kuće Balenciaga, za koju često radi i kao zaštitno lice, ovog puta je napravila iznimku. U saradnji sa stilistom Jasonom Boldenom, odabrala je dugu, pripijenu haljinu nude nijanse koja nosi potpis modne kuće Gucci i kreativnog direktora Sabata De Sarna.

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Coin (@roberto_coin)

Ono po čemu je ova laskava kreacija specifična je choker ogrlica s masivnim zlatnim detaljem koja čini dio haljine, a slavna australska glumica upotpunila ju je visokim repom i decentnim make-upom.

Trend koji i influenceri vole

Topići na vezanje: Neizostavni ljetni hit u svijetu mode

Vrijeme je za plažu

Evo kad je najbolje putovati sa bebom na more