Laurence Oliver Award

Nicole Scherzinger zasjala u elegantnoj kreaciji na crvenom tepihu

Autor: Žene.ba
Nicole Scherzinger zasjala u elegantnoj kreaciji na crvenom tepihu
Foto: X

Na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih britanskih pozorišnih nagrada Laurence Olivier Award, crveni tepih zasjao je u punom sjaju, okupivši brojna poznata lica iz svijeta glume. Među njima se istakla Nicole Scherzinger, koja je za svoju ulogu u mjuziklu "Sunset Boulevard" ponijela nagradu za glavnu žensku ulogu. Uz svoj glumački talent, Scherzinger je demonstrirala i besprijekoran smisao za modu odabirom elegantne crne haljine s visokim prorezom. Njezin glamurozni look dodatno je začinjen crnim lakiranim salonkama na petu i dijamantnim nakitom, čime je zasjala na crvenom tepihu kao prava ikona stila.

Nicole Scherzinger je na londonskoj dodjeli nagrada uparila svoju elegantnu crnu haljinu s visokim prorezom s urednom pletenicom, ističući svoju dugačku tamnosmeđu kosu. Na crvenom tepihu nije bila sama - pratio je njen zaručnik Thom Evans, bivši škotski međunarodni ragbijaš, koji je zabljesnuo u klasičnom crnom smokingu i leptir-mašni. Kako bi se izbjegle nezgode, Nicole je dokazala svoj glamur i praktičnost te je uz pomoć dvojice asistenata elegantno prošetala crvenim tepihom uz šlep haljine koji su nosili, osiguravajući da sve prođe bez spoticanja. 

Sarah Snook, poznata po ulozi u HBO-ovoj dramskoj seriji "Succession", zasjala je na crvenom tepihu u glamuroznom crnom izdanju. Australska glumica privukla je poglede u elegantnoj Erdem maksi haljini, dodajući notu stila svojem izgledu visećim dijamantnim naušnicama.

Svojim je stylingom podijeljene reakcije izazvala Cara Delevingne koja je za dodjelu odabrala efektnu svjetlucavu Gucci haljinu sa zanimljivim izrezima. Iako je riječ o vrlo odvažnom outfitu za koji bi se tek rijetko usudili, društvenim su se mrežama odmah proširili komentari da haljina svojim krojem nije odgovarala 31-godišnjoj manekenki i glumici.