Kelly Rutherford

Njen stil predstavlja epitom tihog luksuza, a ovako nosi najtraženiju suknju ove sezone

Autor: Žene.ba
Njen stil predstavlja epitom tihog luksuza, a ovako nosi najtraženiju suknju ove sezone
Foto: Instagram/ Kelly Rutherford

Američka glumica Kelly Rutherford, najpoznatija po ulozi elegantne Lily van der Woodsen u seriji 'Tračerica', posljednjih mjeseci iznenadila je svojom prisutnošću na modnoj sceni.

Stil Kelly Rutherford stil neodvojivo podsjeća na lik koji ju je proslavio. Sa svojim luksuznim pletivima, prigušenim bojama i skupocjenim torbicama na ramenu, glumica održava eleganciju koja je postala njen zaštitni znak kroz ulogu u seriji 'Gossip Girl'. Njezin istančani ukus privukao je pažnju mnogih dizajnerskih brendova, koji sada redovito pozivaju Kelly na svoje revije, gdje zauzima prva mjesta u publici tokom modnih mjeseci.

Ovih dana, 55-godišnja Kelly Rutherford sudjeluje u novom izdanju festivala Séries Mania u francuskom Lilleu, ističući se u izdanju koje se fokusira na najpoželjniju suknju ove proljetne sezone. Glavni komad njezinog outfita je suknja od trapera visokog struka, dužine midi i s modernim pencil krojem. Ova suknja ima dugi prorez sprijeda, omogućujući lakše kretanje, a Kelly je vješto kombinovala ovaj trendi komad s kratko rezanim sakoom bež boje koji nosi poput topića.

Ovim stajlingom u Francuskoj, ikona tihog luksuza Kelly Rutherford potvrdila je trendovski status suknji od trapera, koje dominiraju aktualnim kolekcijama brendova poput Altuzarre i Etra.

Od strukturiranih pencil verzija, kakve preferira Rutherford, do fluidnijih modela A-kroja s prorezima ili naborima - izbor maksi suknji od trapera nikad nije bio raznovrsniji.