Modna ikona

Nova modna otkrića kraljice Ranie: Ove hlače su bezvremenski klasik

Autor: Žene.ba
Nova modna otkrića kraljice Ranie: Ove hlače su bezvremenski klasik
Foto: X

Jordanska kraljica Rania posjetila je sjedište Al Aman fondacije, koja pruža podršku siročadi, gdje je imala priliku susresti se s grupom mladih bez roditeljske skrbi.

Kraljica, osnivačica Fonda od 2006. godine, izrazila je ponos zbog dostignuća mladih muškaraca i žena, potičući ih da budu ponosni na vlastite uspjehe postignute predanim radom.

Iako kraljica poznata po hrabrim odabirima jarkih boja, za ovu prigodu odabrala je eleganciju latte stila odijevanja, koji se ističe neutralnim tonovima bež i smeđe boje.

Njena jednostavna, ali elegantna kombinacija uključivala je dugi bež pulover uparen s krem hlačama i smeđim cipelama.

Pletivo, dizajnirano od strane modne kuće Palmer Harding, osim svoje visoke kragnice, istaknulo se po detalju s vezicama i prorezu na prednjem dijelu.

Dok se komadi poput onih već spremaju na dno ormara, hlače poput onih koje nosi kraljica Rania sigurno će postati učestali prizor na našim ulicama u nadolazećem razdoblju.

Svijetle boje i široke nogavice mnogima su idealan izbor za toplije mjesece, a ovakav model savršeno funkcionira u raznim prigodama, od poslovnih sastanaka do večernjih druženja s prijateljicama.

Kraljica Rania je svoj jednostavan outfit upotpunila s minimalnim modnim dodacima, a među njima se isticao elegantni ručni sat.