Moda

Obožavani modni brend ima novu hit haljinu

Autor: Žene.ba
Obožavani modni brend ima novu hit haljinu

Svake sezone obožavani modni brend Topshop plasira na tržište barem jednu novu modnu uspješnicu. Fashionistice se sigurno još sjećaju prošlogodišnjeg must-have komada, fantastične bijele haljine s uzorkom crnih točkica koja je u jednom trenutku vladala društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/Bvh4drjl9Nr/?utm_source=ig_embed

Topshop i ovog proljeća ima svog “konja za utrku”, pa je tako slavnu točkastu haljinu zamijenio novi model s floralnim motivima koji brzo, ali sigurno osvaja srca, ormare i Instagram postove trendseterica diljem svijeta.

https://www.instagram.com/p/BvgKqLGla8_/?utm_source=ig_embed

Cvjetni motivi na odjeći nisu ništa posebno revolucionarno kada su u pitanju trendovi tijekom toplih proljetnih dana, no unatoč tome trendi djevojke i dalje vole cvjetne haljine i čini se kako svake godine u svojoj garderobi pronađu mjesta za barem još jednu. Topshop je tako fashionisticama ponudio svoju inačicu koja je brzinom munje okupirala #ootd postove na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BvgKftHnrR1/?utm_source=ig_embed

Radi se, naime, o prozračnoj i laganoj maksi haljini s kratkim rukavima ukrašenoj s nekoliko različitih cvjetnih printeva. Haljina je posebna jer ima i zanimljiv prorez na leđima, a izgleda vrlo romantično i upečatljivo što vam omogućuje da budete odjeveni od glave do pete bez previše filozofiranja. Upečatljivi uzorak ne zahtijeva previše nakita i drugih modnih dodataka, samo nabacite sandale za večernji izlazak ili tenisice u nešto urbanijoj varijanti i spremni ste za sve proljetne stilske izazove!

Elle.hr