Moda

Najpopularnija Topshop haljina ove sezone

Autor: Žene.ba
Najpopularnija Topshop haljina ove sezone

Topshop vrlo često izazove euforiju oko pojedinih odjevnih komada ili cipela pa jedino što stoji pored fotografije željenog proizvoda je – sold out. No, ta pomama za njihovim komadima ne treba čuditi s obzirom na to da se za pristupačniju cijenu može kupiti trendi komad koji funkcionira u različitim prigodama te ga možete nositi sezonama. Posljednji komad koji je zaludio fashionistice je Topshop haljina.

HALJINA DOLAZI U ŠEST NOVIH UZORAKA

Riječ je o modelu Austin kojeg je Topshop prvo izbacio u pravom proljetnom ruhu – u kombinaciji nekoliko boja i cvjetnih uzoraka. Budući da je haljina postala prava street style zvijezda, kako gradskih ulica, tako i Instagrama, Topshop haljina dobila je još poželjnih modela – pet različitih uzoraka i jedan u zelenoj boji. Stvarno, pokušajte se odlučiti samo za jedan model.

topshop haljina
@topshop

Cijena haljine je 39 funti, a idealna je za različite prigode poput vjenčanja ili maturalnih večeri, no može se nositi i u svakodnevnim prigodama, primjerice uz niske sandale ili balerinke. Možete birati između uzorka s ivančicama, floralnog u zeleno-plavo-bijeloj varijanti, točkica, cvjetnog u ružičasto-žuto-plavoj verziji, crvenog modela s decentnim cvjetnim motivima ili smaragdno zelene. Osim maxi modela, u ponudi su i mini haljine koje dolaze s istim motivima, a slobodno je možemo proglasiti haljinom sezone!

Journal.hr