Moda

Ovaj komad odjeće osvježava izgled, a savršen je izbor za promjenu sezone

Autor: Žene.ba
Ovaj komad odjeće osvježava izgled, a savršen je izbor za promjenu sezone
Foto: Instagram

Graca Ghanem, modna ikona u svojim 50-ima, privlači sve veći broj obožavatelja na svom Instagram profilu kombiniujući inspirativne stajlinge koji nisu ograničeni samo na zrele dame - naprotiv.

Godine su za nju samo broj, jer iako će uskoro proslaviti svoj 60. rođendan, Graca Ghanem svojim osvježujućim modnim stilom narušava uobičajena pravila oblačenja za dame u svojim pedesetima.

Graca Ghanem, kanadska dama s prepoznatljivom sijedom kosom, rođena u Libanonu, postala je poznata svima koji cijene nekonvencionalan i jedinstven modni stil. Sa svojim ukusom i smislom za modu, Graca voli eksperimentisati i kombinovati nespojive komade odjeće na način koji je elegantan i zabavan.

'Čvrsto vjerujem da bi žene trebale biti zapažene bez obzira na godine i imati slobodu oblačiti se onako kako im se sviđa', rekla je jednom prigodom, što redovno dokazuje i svojim izdanjima.

View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Ghanem je poznata po hrabrim krojevima, živim bojama, miješanju uzoraka i ekscentričnim modnim dodacima. Njezina moda nikada nije dosadna, a njezina hrabrost i stil privlače sve veći broj obožavatelja, što se vidi i po impresivnom broju od 1,7 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Njezina prepoznatljiva sijeda bob frizura i eklektična odjeća redovito nas oduševe novim cool kombinacijama. Osim toga, pokazala je da su bajkerske jakne uvijek odličan izbor za prijelazno razdoblje, dokazujući da su prikladne i za zrelije dame.

Cool jaknu (Courrages) kombinovala je s efektnim Guccijevim hlačama širokih nogavica i elegantnim cipelama na petu od lakirane smeđe kože, a stajling koji bi se svidio i 20-i-nešto-godišnjakinjama, ali i 50 plus trendsetericama, nadogradila je sunčanim naočalama i Guccijevom torbicom. Prozračan make up i trendi bob zaokružili su ovaj besprijekoran stajling jedne od najpopularnijih 50+ modnih influencerica.