Moda

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli

Autor: Žene.ba
Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli

Prvi pogled na Instagram profil ove Kanađanke - i najhot komade s potpisom Guccija, Balenciage i Célinea - pomislili biste da je riječ o nekoj od svjetskih influencerica, a radi se o iznimno stylish 53-godišnjakinji, koja je svijetom modellinga i društvenih mreža zaplivala tek u svojem petom desetljeću. Na njezinoj su joj garderobi zavidne Pernille Teisbaek, Natasha Goldenberg i Leandra Medine, insajderice modnog svijeta, koje se nalaze među njezinih gotovo 48.000 pratitelja na Instagramu (koje je uspjela privući u nešto manje od dvije godine).

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 1)

U svojih je 50 godina života Grece Ghanem vidjela, nosila i doživjela neke trendove koji su sada ponovno in poput bermuda, a iako ju više ništa ne može iznenaditi, trendove i dalje pomno prati. Traper na traper nosit će i danas, bez obzira na to što ga je furala i kad je bila u dvadesetima. Neke stvari se očito nikad ne mijenjaju, baš poput ljubavi prema dobrom baloneru i bazičnim komadima. Danas ih, za razliku od nekoć, nosi uz robusne tenisice i midisuknje ili, pak, traperice ravnog kroja i natikače s kitten heel petom. S lakoćom casual dnevne outfite pretvara u one elegantnije, a glavni su joj adut luksuzni modni dodaci.

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 2)

Osobna trenerica s adresom u Montrealu možda nije pripadnica modnog svijeta i ne sjedi u prvim redovima revija, ali je definitivno osoba s jako puno stila koji može posramiti i renomirane modne urednike. Mlađe influencerice mogle bi od nje naučiti pokoju lekciju, a one starije bi mogla potaknuti na izlazak iz zone komfora - to što je u pedesetima ne znači da se mora biti staromodna ili se držati klasičnog stila. Ova cool stilska ikona uz pomoć Instagrama ostvarila je svoj dugogodišnji san da postane manekenka, a već se pojavila na stranicama Ellea, surađivala s online shopom Farfetchom te snimila i jesensku kampanju za brend Reitmans.

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 3)

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 4)

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 5)

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 6)

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 7)

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 8)

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 9)

Ovo je najstylish 53-godišnjakinja koju smo ikad vidjeli (фото 10)

Buro247.hr