Neobična kombinacija

Pjevačica Katy Perry oduševljava modnim stilom u Parizu

Autor: Žene.ba
Pjevačica Katy Perry oduševljava modnim stilom u Parizu
Foto: Katy Perry / X

Katy Perry, trenutno u Parizu, ne prestaje očaravati svojim modnim odabirom. Dok je prisustvovala modnim revijama, uključujući onu brenda Balenciaga, privukla je pažnju svojim jedinstvenim stilom i van modne piste.

Posebno je privukla pažnju svojim izlaznim outfitom iz hotela, gdje je kombinovala nespojive elemente u izuzetno zanimljivu modnu priču. Nosila je svilenkastu haljinu u negliže stilu koju je uparila s neobičnim modnim dodatkom - kačketom sportskog stila Balenciaga brenda, ukrašenom natpisom u stilu turističkih suvenira. Ovaj smjeli spoj sporta i elegancije istaknuo je njezinu modnu hrabrost i sofisticiran ukus.

Uz kačket, dodala je sunčane naočale i elegantne "mules" sandale s kitten potpeticom, stvarajući harmoničan balans između casual i chic elemenata. Katy Perry je još jednom demonstrirala kako najzanimljiviji modni izrazi nastaju kada se usudimo kombinovati različite stilove, stvarajući svjež i inspirativan izgled.

Njezin modni rizik isplatio se, te je pokazala da je zaista vladarica ne samo muzičke scene, već i svjetske modne scene.

Sezona je sandala

Kako odabrati savršenu boju za ljetnu pedikuru

Rezultati vidljivi odmah

Osvježite svoju kožu prirodnim maskama od rižinog papira

Od elegancije do ulične mode

Hailey Bieber oduševljava trudničkim stilom