Moda

Poslovni stil ove jeseni izgleda bolje nego ikada

Autor: Žene.ba
Poslovni stil ove jeseni izgleda bolje nego ikada

https://www.instagram.com/p/Bn0WApcl2nQ/?utm_source=ig_embed

Jesen je općenito simbolika nekih novih početaka, koji vrijede i u modnom svijetu. U proteklom mjesecu smo saznali sve nove trendove sa svjetskih tjedana mode, a osim toga već uživamo i u novim kolekcijama za aktualnu sezonu, koje su nam pripremili poznati modni brendovi. Želite li već neko vrijeme učiniti svoj poslovni stil suvremenijim ili zanimljivijim, sada je idealan trenutak, tim više što poslovni stil s ovom sezonom zaista doživljava svoju renesansu.

https://www.instagram.com/p/BWo6CELBg8Z/?utm_source=ig_embed

ODIJELO JE ODGOVOR NA SVAKU STILSKU NEDOUMICU

Ženska poslovna moda kroz historiju često se mijenjala, no ono što je zadržala kroz sva desetljeća od kada su žene prisutne u poslovnom svijetu jest odijelo kao početak i kraj svih najboljih poslovnih kombinacija. Osim što je elegantno, u svim će varijantama izgledati profinjeno. Koji god stil preferirale, dobro usklađeno odijelo uklopit će se bez premca, a malo muške klasike donijet će vam seksepilnu oštrinu.

Svaka nova sezona donosi ne samo nove trendove, već i nova izdanja popularnih klasika. Iako je klasično žensko odijelo desetljećima uspješno prkosilo trendovima i zadržavalo jednostavnost preuzetu iz muškog ormara, posljednjih nekoliko sezona donijelo je modele koji su prešli granice formalnog odijevanja i poslovnog stila.

https://www.instagram.com/p/BUzmeJEhQ0H/?utm_source=ig_embed

Sezonu pred nama obilježit će komadi od samta koji imaju prizvuk sedamdesetih godina, ali i odijela u boji te karirana odijela. Dezen koji nas uvijek iznova fascinira prilagodbom baš svakom komadu, od kišobrana do cipela, opet je u samom središtu modne pozornosti, a sada se nosi u varijanti uzorak na uzorak pa tako karirano posebno dolazi do izražaja.

Sako, H&M ; paleta sjenila Pupa; sandale, Aldo; majica, s.Oliver, ; torbica Lazzarini; hlače, H&M

Sako, Zara; torbica, Mango; hlače, Zara; majica Review; sat Skagen; klompe, Replay

Sako, C&A; salonke, Nine West; dioptrijske naočale Miu Miu; košulja Scotch & Sod; torbica, Massimo Dutt; hlače, C&A

SAVRŠEN POSLOVNI STIL UZ SAKO ILI RAVNE HLAČE

Ono što je super kad se radi o odijelu jest da komplet uvijek možete razdvojiti i ponijeti samo sako na traperice ili suknju te hlače na lijepu bluzu ili pletivo pa od jednog seta stvoriti tri atraktivne kombinacije, za posao ili druge svakodnevne prilike. Pažljivo odabrane cipele i torba samo će definirati smjer outfita.

https://www.instagram.com/p/BoWxfibBBZa/?utm_source=ig_embed

No osim trendi boja ili uzoraka, siguran izbor je svakako klasika. Sivo, crno, tamnoplavo odijelo isto ima novu siluetu. Predimenzionirani sako, trapez hlače, visoki struk… Sve to čini odijelo ili neki od njegovih dijelova posebno privlačnim bez obzira u kojoj ih varijanti ponijeli.

A osim u poslovnim situacijama, zašto ga ne bi isfurali na vjenčanje ili bilo koji formalniji event? Uz visoku petu i prave modne dodatke, odijelo postaje zaista moćan komad s kojim ćete se istaknuti.

Sat DKNY; hlače, comma; košulja, H&M; cipele, Aldo; vesta, Espri; rumenilo Clarins Prodige; torbica Liu Jo, Fashion & Friends

Naušnice, Swarovsk; hlače, Replay; sako, Zara; torba, Mass; košulja Scotch & Soda; cipele, Nine West; parfem Burberry Weekend

Dioptrijske naočale Fendi, ; košulja, C&A; cipele, Stradivarius; sako Hugo Boss; parfem Dolce & Gabbana The One, Douglas; suknja, Mango; torbica Kate Gray

Journal.hr