Fahion inspo

Predivna maturantica kroz objektiv Amine Alađuz-Lomigora

Autor: Žene.ba
Predivna maturantica kroz objektiv Amine Alađuz-Lomigora
Foto: Amina Alađuz - Lomigora / @Aminatized

Vrijeme maturskih večeri je konačno stiglo - trenutak kada se mladići i djevojke pripremaju za jednu od najvažnijih noći svog srednjoškolskog života. Za mnoge maturantice, ova noć predstavlja više od običnog događaja. To je prilika da zasjaju u svojoj punoj ljepoti, odaberu najljepšu haljinu i savršenu frizuru, a najbitnije od svega, stvore uspomene koje će trajati čitav život.

U potrazi za savršenim maturskim izgledom, često se okrećemo društvenim mrežama u potrazi za inspiracijom, a mi smo otkrili profil talentovane fotografkinje Amine Alađuz - Lomigora @Aminatized. Amina je fotgrafisala sarajevsku maturanticu Hanu, a njena elegancija i modni izražaj oduševio je korisnike društvenih mreža.

Hana je izgledala poput filmske zvijezde iz zlatnog doba Hollywooda, što je bio pravi pogodak za ovaj važan događaj.

''Divna!  Bravo za djevojku, rijetko koja će danas izgledati ovako. Obično su cure koje slijede trendove danas, jednolične, dosadne i iste. Ovo je stvarno top! Aminatized u tvoje umijeće ne sumnjam svakako!'', ''Divnoća. Kako njen sav stil, tako i perspektive slikanja ovakvog stila'', bili su neki od komentara.