Moda

Prozirna haljina Kate Middleton je najelegantniji primjerak tog trenda

Autor: Žene.ba
Prozirna haljina Kate Middleton je najelegantniji primjerak tog trenda

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton posljednjih je dana poprilično aktivna i imamo je priliku češće vidjeti u javnosti.

A nakon što nas je oduševila elegancijom na dodjeli Ordena podvezice, danas je prisustvovala Royal Ascotu, prestižnom događaju u organizaciji britanske kraljevske obitelji, te se i za tu prigodu posebno skockala.

Riječ je o tradicionalnim konjičkim utrkama koje se održavaju zapadno od Londona u mjestu Ascotu u Berkshireu, a događaj je poznat i po upečatljivim i zanimljivim šeširima koji su za goste obavezni.

Tako ni Kate nije propustila staviti ovaj modni dodatak na glavu, a iako je odabrala prekrasan primjerak s ružom, u prvom planu bila je ipak njezina prozirna haljina. Čini se da ni ona nije odoljela ovom popularnom trendu među slavnim damama, no vojvotkinja je pronašla najelegantniji i nimalo vulgaran primjerak prozirne haljine.

Kate je odabrala svijetloplavu haljinu modne kuća Elie Saab s napuhanim rukavima, mašnom oko vrata, prišivenim biserima i čipkastim detaljima koja je u dijelu torza potpuno prozirna, no ispod nje je obukla pripadajuću slip haljinu iste boje pa ipak nije pokazala previše gole kože.

A iako smo je najčešće navikli viđati u jednobojnim izdanjima, ovoga je puta plavetnilo razbila srebrnim modnim dodacima, odnosno salonkama i clutch torbicom koji su outfitu podarili još glamurozniji izgled, a tačka na "i" bile su elegantne i upečatljive dijamantne naušnice.

I princ William je izgledao svečanije nego inače te je za ovu prigodu na glavu stavio visoki šešir i obukao sako s dugačkim frakom.

Index.hr