U crnim outfitima

Rijetko ih viđamo zajedno: Nicole Kidman se na pariškoj modnoj reviji pojavila sa kćerkom

Autor: Žene.ba
Rijetko ih viđamo zajedno: Nicole Kidman se na pariškoj modnoj reviji pojavila sa kćerkom
Foto: X

Ovih dana, Pariz je ponovno postao centar svjetske modne scene, s revijama luksuznih brendova koje su privukle brojne poznate osobe. Među njima se istaknula holivudska glumica Nicole Kidman, koja je prisustvovala predstavljanju nove Balenciaga Haute Couture kolekcije u pratnji svoje 15-godišnje kćerke Sunday Rose.

Njih dvije su rijetko zajedno viđene u javnosti, ali za ovu posebnu priliku su se modno uskladile u strukiranim haljinama s ovratnikom, ističući svoje elegantne siluete.

@vanityfairfrance La reine est là. Nicole Kidman s’offre une journée mère et fille à Paris à l’occasion du défilé #Balenciaga haute couture. #nicolekidman #hautecouture #tiktokfashion ♬ KEHLANI OUT NOW - Jordan Adetunji

Nicole privukla je pažnju svojom Balenciaga kreacijom ukrašenom šljokicama, koju je upotpunila crnim štiklama i decentnim nakitom. S druge strane, Sunday Rose je odabrala malu crnu baršunastu haljinu, također iz Balenciaga kolekcije, te ju kombinovala s lakiranim štiklama i crnom clutch torbicom.

Osim sličnih sunčanih naočala, što je postalo neizostavan modni dodatak, obje su se odlučile za elegantne frizure. Nicole, koja često nosi Balenciaga dizajne, nedavno se pojavila u svjetlucavoj zlatnoj haljini istog brenda na svečanoj dodjeli nagrade za životno djelo u Los Angelesu, podržana od strane Sunday Rose i njene dvije godine mlađe sestre Faith Margaret, koju također rijetko viđamo u javnosti.