50 godina među najboljima

Ruž čija se boja prilagođava usnama i koji pristaje baš svima

Autor: Žene.ba
Ruž čija se boja prilagođava usnama i koji pristaje baš svima
FOTO: Ilustracija

Dobar ruž za usne vrijedan je kozmetički ulov i jednom kada pronađemo svoga favorita, uvijek mu se rado vraćamo. A jedan se ruž uvijek vraća jer u jednom potezu odlično ističe prirodnu boju usana.

Svake jeseni pojavi se neki kozmetički proizvod koji oduševi svojim mogućnostima i postane pravi hit među ljubiteljicama make-upa, a jedan je ruž već desetljećima glavni saveznik svih koji vole transparentne ruževe koji naglašavaju prirodnu boju usana bez predramatičnog efekta.

Riječ je o ružu Black Honey brenda Clinique, koji je prvi put nastao sada već davne 1971, prenosi zadovoljna.hr

U tubi izgleda tamno, ali trag koji ostavlja nježan je. Jedan sloj savršeno će istaknuti prirodnu boju vaših usana, a svaki sljedeći daje dodatnu dozu drame i bogatije boje. Zbog toga mu se brojne žene uvijek iznova vraćaju i ne prestaju ga hvaliti.

Mnoge korisnice TikToka također su oduševljene njime i rado pokazuju fantastične rezultate koji na usnama nastaju nakon nanošenja samo jednog sloja. Taj je ruž pravi beauty-kameleon i na svakim usnama izgleda drukčije - točno onako kako tom tonu kožu najbolje pristaje.

@sierradenaeee Purse staple @Clinique #blackhoney #lipstick #fyp ♬ 3 strikes - lyriq

Sjajni završetak i pigment koji se prilagođava svakoj boji usana nisu aduti samo ruža Black Honey, a mi vam donosimo još nekoliko ruževa kojima ćete postići efekt prirodnog make-upa podignutog na višu razinu.

Na prvu izgledaju tamno, ali nijansa koja nastane u dodiru s vašim usnama sigurno će vas oduševiti.