Moda

Savršene ljetne cipele za poslovne kombinacije

Autor: Žene.ba

https://www.instagram.com/p/BWIdPkQA9Gk/?utm_source=ig_embed

Topli proljetni i ljetni dani stvoreni su za ležerne i prozračne komade u kojima ćemo se osjećati udobno. Ipak, poslovne kombinacije će i tijekom tih najtoplijih dana u godini zahtijevati dozu elegancije. Kako postići sofisticirani look primjeren za svaku poslovnu priliku? Uz elegantne ljetne klasike kojim se vraćamo svake tople sezone poput lanenog odijela, bijele košulje i wrap haljine, nekoliko savršenih modela istovremeno udobnih i elegantnih ljetnih cipela istaknut će se kao ključni modni dodatak unutar svake poslovne kombinacije.

https://www.instagram.com/p/Bh8vNaSnNRZ/?utm_source=ig_embed

Jednostavne i elegantne cipele s visokom potpeticom godinama su bile dio poslovnog ormara i dnevnih kombinacija. Iako su poslovnom looku uvijek donosile dozu elegancije, cipele s visokom i tankom potpeticom rijetko je krasila udobnost. Prije nekoliko sezona među modne trendove i najpoželjnije modne dodatke vratile su se još uvijek vrlo elegantne cipele, ali s bitno nižom i stabilnijom potpeticom koje su savršeno odgovorile na izazov dnevne uniforme, brzog tempa i brojnih obaveza koje donosi svaki novi radni tjedan.

Istovremeno udobne i sofisticirane cipele vladat će i ljetnom poslovnom garderobom. Među najpopularnijim ljetnim modelima koje nećemo skidati tijekom radnog tjedna, a koje ćemo rado nositi i tijekom slobodnih dana istaknule su se balerinke s block potpeticom i cipele u slingback silueti s otvorenom petom. Osim balerinka i slingback cipela koje se već na prvu ističu svojim klasičnim izgledom, ljeto donosi i neočekivano elegantne natikače, sandale i espadrile koje će se ovog ljeta lako uklopiti u gotovo svaku poslovnu kombinaciju.

Gdje pronaći savršene cipele za ljetne poslovne kombinacije? Najbolje modele s potpisom poznatih modnih kuća i popularnih high street brendova pronađite u nastavku.

CIPELE S OTVORENOM PETOM

BALERINKE S POTPETICOM

NATIKAČE ZA POSAO

NAJELEGANTNIJE ESPADRILE

POSLOVNE SANDALE

esoadr