Usklađena kombinacija

Sharon Stone je dokaz da uz glamurozni outfit idu i jednostavne sandale

Autor: Žene.ba
Sharon Stone je dokaz da uz glamurozni outfit idu i jednostavne sandale
Foto: Agencije

Sharon Stone dodijeljena je prestižna nagrada za životno postignuće Gold Cariddi na Filmskom festivalu Taormina u Italiji. Na svečanoj dodjeli glumici je nagradu uručila Elvira Amata, savjetnica za turizam za Siciliju, a Sharon je izgledala spektakularno u monokromatskoj haljini s perjem.

Svečana maksi haljina s potpisom talijanskog modnog dizajnera Antonija Marrasa ima crni uzorak na bijeloj podlozi, u stilu velikih mrlja od boje te je ukrašena perjem. Dramatična kreacija ima i plašt, a glumica je kombinovala sa sandalama smeđe boje.

Iako je Sharon Stone poznata po svojoj saradnji s modnom kućom Dolce & Gabbana, ovog puta je izabrala dizajn Antonija Marrasa za ovu svečanu prigodu. Međutim, nije odustala od štikli - za ovu posebnu večer, nosila je zlatne štikle brenda Santoni, koje su dodatno istakle njenu eleganciju i gracioznost.

Što se tiče nakita, Sharon je odlučila povjeriti se talijanskom dizajnu, nosivši vrlo upečatljivi zlatni nakit brenda Coppola e Toppo uz svoju zlatnu haljinu. Ovaj odabir je savršeno nadopunio njen glamurozni izgled, ističući njenu sofisticiranost i stilski odabir.