Moda

Šta ponijeti na ljetovanje: uz ovih pet modnih trendova lahko je postati kraljica plaže

Autor: Žene.ba

Kupaći kostim već ste odavno kupili, imate trendi ručnik za plažu i sada vam treba nešto upečatljivo čime ćete cijelu ovu priču zaokružiti? Na Instagramima svjetskih dizajnera pronašle smo inspiraciju, a u Mülleru super stvari kojima sve te želje možete lako ispuniti.

Odlazak na ljetovanje svima je važna stvar: napokon ćemo se odmoriti od posla, uhodane svakodnevice, dobiti preplanuli ten i dobro se zabaviti. No, uvijek postoji neki ali… Što od odjeće, modnih detalja i obuće ponijeti? Da vam malo olakšamo stilističke muke, donosimo pet ključnih modnih trendova uz pomoću kojih ćete ovog ljeta biti kraljica plaže.

1. Šešir stil i glavu čuva

https://www.instagram.com/p/BjC9jDGFYjY/?utm_source=ig_embed

Obožavamo stvari koje imaju praktičnu i modnu svrhu. Ljetni šeširi, naime, štite kosu i kožu lica od neumoljivog sunca, a u isto vrijeme podižu ljetni stil. Ljetovanje je idealna prilika da napokon stavite jedan takav upečatljiv detalj na svoju glavu. Bez obzira na širinu oboda, materijal (platno ili slama) od kojih su izrađeni, jesu li ukrašeni vrpcama, pomponima ili porukama, jedino šeširi imaju tu snagu da vas u trenutku pretvore u glamuroznu divu. S obzirom na to da su izrađeni od prirodnih materijala, ispod njih neće vam biti vruće. Ali će zato svima – kada vas ugledaju tako elegantnu -postati vruće.

2. Metalik bljesak

https://www.instagram.com/p/BjKXCGnjJ6i/?utm_source=ig_embed

Nije sunce sve što sja ove sezone. Ima nešto i u bljesku metalik modnih detalja. Posebno su zlatne pismo torbe sa zlatnim detaljima, koje izgledaju poput kakvog nakita: dovoljno su male da stanu u torbu za plažu, a dovoljno velike da se u njih ubaci sve što treba, za primjerice, kavicu u nekom kafiću kraj plaže. Ovaj modni detalj odlično pristaje i u večernjim prilikama – uz sve ljetne haljine koje ste ponijeli. I, da, kada imate ovakvu torbu u ruci, ne treba vam više niti jedan komad nakita.

3. Okrugle torbe su hit

https://www.instagram.com/p/BjHwJO1n-r3/?utm_source=ig_embed

Ako želite pokazati da pratite modne trendove, tada bi bilo dobro da u svoju ljetnu prtljagu ubacite torbu okruglog oblika. Riječ je o vrlo praktičnim modelima koji jednako dobro pristaju ležernim i svečanim odjevnim kombinacija. Želite li se dodatno igrati, svoju omiljenu torbu ukrasite šarenom maramom.

4. Nataknite… natikače

https://www.instagram.com/p/BixQyT5geNs/?utm_source=ig_embed

Ove sezone natikače su se vratile u velikom stilu. No ne obožavamo ih samo zato što su veliki hit. Riječ je o udobnoj obući koja se vrlo lako obuva i izuva, pa je idealna za nošenje na plažu. Uz to, najnoviji modeli jako su i glamurozni i kao takvi sjajna nadopuna večernjim outfitima. Jedino na što se ne bi smjelo zaboraviti jest pedikura.

5. Lepršavo u ljeto

https://www.instagram.com/p/BjX69AOFZAe/?utm_source=ig_embed

Nije haljina, a nije ni bluza… Tunika je jedna od onih stvari iz kojih se nećete skidati ovog ljeta. Nosi se samostalno preko badića, ali i u kombinaciji s ostalim hitovima sezone kao što su bijele traperice i kratke hlače. Ovaj lepršavi odjevni predmet vrlo se lako održava jer je izrađen od materijala koji se lako suše, a nije ih potrebno peglati. Savršeno, zar ne?

mullersvijet.net.hr