Moda

Svi hit modeli badića za ovo ljeto na jednom mjestu

Autor: Žene.ba
Svi hit modeli badića za ovo ljeto na jednom mjestu

Ljeto se opasno približava i krajnje je vrijeme da se bacite u potragu za novim kupaćim kostimom.

Ove, kao i svake sezone, stižu nam neki novi trendovi, ali se zadržavaju i neki prošlogodišnji, a ovih sedam modela badića već sada se izdvojilo kao najpoželjniji odabiri za nadolazeće ljeto:

Retro kroj

Definitivno najlaskaviji trend u badićima za ovo ljeto su dvodijelni modeli s gaćama visokog struka koje savršeno prekrivaju nedostatke na području bokova i trbuha. A osim što su sjajna alternativa jednodijelnim kupaćim kostimima, retro kroj vam jamči i chic izgled na plaži.

https://www.instagram.com/p/BwYNkXyBF6T/?utm_source=ig_embed

Životinjski uzorci

Posve očekivano, trendi životinjski uzorci ovog ljeta sele i na badiće, i to na sve modele, od bikinija do jednodijelnih modela. Izbor je šarolik i kod odabira samog printa, a najpopularniji su zmijski, leopard i, na opće iznenađenje, kravlji uzorak za čiju su popularnost ponajviše zaslužne sestre Kardashian-Jenner.

https://www.instagram.com/p/BxmuGGHBtE5/?utm_source=ig_embed

Nabrana tkanina

Još jedan od laskavijih trendova za ovo ljeto su badići od nabrane rastezljive tkanine koja je trenutno popularna i na haljinama, a sjajno prekriva nedostatke na tijelu.

https://www.instagram.com/p/BxQMsCxnH2_/?utm_source=ig_embed

Dekolte na bokovima

Ovaj trend rezerviran je za najodvažnije od vas koje se ne boje pokazati malo više gole kože na plaži jer se radi o badićima čiji donji dijelovi imaju vrlo visoki izrez na bokovima i obično otkrivaju i dobar dio stražnjice.

https://www.instagram.com/p/Bx64D_3pwrG/?utm_source=ig_embed

Vintage uzorci

Osim retro krojeva, in su i starinski uzorci na badićima, poput kariranog, a i ovaj trend jamči chic izgled na plaži.

https://www.instagram.com/p/Btl_q-PgO-4/?utm_source=ig_embed

Nude

Badići koji su u modi već nekoliko sezona ni ovog ljeta ne idu nigdje, a to nas puno ne iznenađuje jer modeli u neutralnim bež nijansama koje podsjećaju na boju kože savršeno laskaju preplanulom ljetnom tenu.

https://www.instagram.com/p/Bss04XWhwgj/?utm_source=ig_embed

Fluorescentne boje

Još bolje od nude nijanse preplanuloj puti laskaju fluorescentne boje koje su trenutno jako popularne te su i najbolji način za privlačenje pogleda.

https://www.instagram.com/p/Br9zgWPhqQJ/?utm_source=ig_embed

Index.hr