trendy

Tajna stila Kendall Jenner: Kako obične kombinacije postaju wow?

Autor: Žene.ba
Tajna stila Kendall Jenner: Kako obične kombinacije postaju wow?
FOTO: Trulia

Minimalistički, casual i trendy – epiteti koji predstavljaju stilske kombinacije Kendall Jenner kojima u posljednje vrijeme osvaja street style scenu.

Kendall svojim stilom savršeno oslikava effortless chic eleganciju. Njeni svakodnevni lookovi složeni su od jednostavnih, bazičnih komada koje svi imamo doma i koje nerijetko možemo s lakoćom rekreirati. U svakoj od tih kombinacija naglasak je na bezvremenskim krojevima koje Kendall uspješno transformira u autentične lookove uz pomoć detalja.

Po uzoru na Kendall, birajte trendy jeans komade, bilo da se radi o ugodnim jeans hlačama ili unikatnoj haljini koja prati siluetu tijela. Denim komade ćete najbolje začiniti ako koristite istu formulu kao i Kendall – plavi jeans i modni dodaci u smeđim tonovima ili klasičnoj crnoj.

Kada smo kod detalja, volimo vidjeti kako Kendall spretno koristi kačket kao jedan od omiljenih dodataka koje jednako dobro nosi u casual izdanju s kožnom jaknom i jeans hlačama, kao i sa šarmantnom ljetnom haljinom u nježnom žutom tonu. Taj detalj jednako dobro ide i s old money izdanjem u tamno plavim tonovima u kombinaciji s mokasinkama.


Svoju nonšalantnu eleganciju interpretirala je i kroz co – ord set s uzorkom prugica, kojem je na karakternosti dala predimenzionirana torba.


Jedan od naših favorita definitivno je i klasično izdanje u crnom tonu kojem notu posebnosti daje bijeli obrub i tako savršeno naglašava siluetu tijela, prenosi Bonjour.ba