Moda

Udobni i mekani komadi koji griju u hladnim danima i večerima

Autor: Žene.ba
Udobni i mekani komadi koji griju u hladnim danima i večerima

Max Mara pokrenula Teddy maniju

Talijanska modna kuća Max Mara kao apsolutni must-have komad za jesen i zimu predstavila je svoj kaput Teddy bear, odjevni predmet koji je u rekordnom roku stekao status ikone i našao se na listama želja brojnih ljubiteljica mode diljem svijeta. Naime, upravo je kaput odjevni predmet koji je u fokusu ove legendarne modne kuće u posljednjih 65 godina. Ovaj je kaput prvotno rađen od plišane tkanine proizvedene u Njemačkoj, a koja se koristila za izradu luksuznih dječjih igračaka, posebice medvjedića. Njemačka je tkanina zamijenjena talijanskom koja se proizvodi posebnim načinom tkanja, od devine dlake na podlozi od svile. Rezultat koji je proizašao iz Max Mara ateljea je fantastično bogat i raskošan kaput dječjeg šarma koji izgledom neodoljivo asocira na izvorne modele.
Teddy Bear kaput po prvi je put u svojoj današnjoj verziji predstavljen u kolekciji Jesen/Zima 2017. te je u rekordnom roku stekao kultni status. Danas ga ponosno nose najveće svjetske zvijezde, poput glumice Julianne Moore, pjevačice Rite Ore, Kim Kardashian...

IMG_7252

IMG_7123

Tommy Hilfiger: Jesenska klasika s urbanim pečatom

Popularni američki brend Tommy Hilfiger u novu je  sezonu zakoračio u velikom stilu, stavljajući naglasak na prepoznatljive zaštitne boje – crvenu, bijelu i plavu te urbani casual look sa sportskom notom. Urbana kolekcija za jesen/zimu, čija su zaštitna lica modeli Winnie Harlow i Hailey Baldwin te vozač Formule 1, Lewis Hamiltonističe trendi kolekciju raznih dezena poput nezaobilaznih prugica, ali i sveprisutnog kariranog uzorka kojeg su trendseterice istaknule kao nezaobilazan jesenski motiv. Tommy Hilfiger ove jeseni donosi još jedan od trenutno aktualnih trendova – logomaniju koja je zavladala basic komadima, ali i modnim dodacima. Prepoznatljivi logo brenda prožet je kroz urbanu kolekciju na razne načine, bilo da se radi o imenu brenda izvezenom ili apliciranom na odjeći ili pak upečatljivom, stiliziranom amblemu.

42747827_2141769602756012_7159405010957170530_n

Cosmopolitan.hr
Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?