Moda

Zanimljive špagerice Sofije Vergare prava su optička varka

Autor: Žene.ba
Zanimljive špagerice Sofije Vergare prava su optička varka

Najplaćenija televizijska glumica Sofia Vergara poznata je i po svojem ženstvenom stilu koji joj i najbolje pristaje.

Najčešće je imamo priliku vidjeti u haljinama i suknjama, dok su joj cipele s visokom petom ili platformom postale stilski potpis. A iako je svojim posljednjim stajlingom u kojem je snimljena tijekom šetnje Beverly Hillsom ostala vjerna svojem prepoznatljivom stilu, iznenadila nas je izborom obuće.

Radi se o špagericama, odnosno natikačama koje su prava optička iluzija jer na prvi pogled izgledaju kao visoko postolje za stopalo, no kad se malo bolje zagledate, uočit ćete dva prozirna remena.

Natikače koje potpisuje dizajner Steve Madden zbog prozirnih detalja, ali i naravno visoke pune pete sjajno laskaju nogama čineći ih naizgled dužima i vitkijima te su, očigledno, i sjajan mamac za poglede. Sofia ih je iskombinirala s prekrasnom plavom ljetnom haljinom na cvjetiće s tankim naramenicama, gumbima i mašnom koja je privukla dodatnu pažnju na njezin bujni dekolte.

Stajling je upotpunila i kožnom prljavobijelom vrećastom torbom koja je sjajan odabir za popodnevnu šetnju gradom te sunčanim naočalama s okruglim staklima koji joj pristaju sjajno i koje su svemu podarile dašak retro izgleda.

Index.hr