Moda

Zarina haljina koju u ormaru treba imati svaka žena koja voli francuski chic

Autor: Žene.ba

U bogatoj ponudi Zarinih haljina jedna se izdvojila kao idealan trendovski model za postizanje onog French chic stajlinga...
Francuski indie brendovi trenutno su najtraženiji na društvenim mrežama što jasno pokazuju natpisi u svjetskim medijima, koji proučavaju njihove poslovne modele i novonastalu globalnu popularnost. Naglasak ćemo staviti na francuski brend Rouje koji je star tek dvije godine, a iza kojeg stoji šarmantna Jeanne Damas. Damas dizajnira onako kako se nosi, svi modeli su užasno jednostavni i daju se kombinirati s običnim stvarima iz vaše garderobe. Kao veliki hit brenda izdvojio se jedan model haljine koji su već iznosile sve Instagram djevojke. "Gabin" je u stvari prerada vintage haljine iz 50-ih, a prepoznatljiva je po asimetrično postavljenim gumbima koji su pozicionirani tako da lijepo naglase struk i daju ženstvenu figuru. Zara je doskočila trendu s jako sličnim modelom haljine.

Radi se o tamnoplavoj haljini s V izrezom i kopčanjem na gumbe. Haljina je jako popularna među ženama te ćete u dućanima pronaći tek po jedan model, iz svake veličine, a na stranici se možete jedino predbilježiti za info o dolasku popularnih veličina S i M jer su se rasprodale u nekoliko dana. Remen koji dolazi s haljinom možete skinuti, a struk će vam biti naglašen zahvaljujući gumi koja je postavljena na stražnjem dijelu haljine i koja kreira siluetu. Naš savjet je da probate manji konfekcijski broj od onog koji nosite, ako želite da vam haljina izgleda pripijeno. Model je lagan i prozračan te ne biste trebali imati problema s uvlačenjem u S ako nosite M.

Buro 24/7.hr