Moda

Zašto Dior prodaje slamke za 150 dolara?

Autor: Žene.ba
Zašto Dior prodaje slamke za 150 dolara?

Otkako smo se, kako bismo spasili planet, počeli odricati jednokratnih plastičnih slamki, one koje se mogu reciklirati postale su ultimativni must have za sve one imali ekološki osviještene.

https://www.instagram.com/p/B0WpDnZiw2c/?utm_source=ig_embed

Na svu sreću, održivost i ekološka osviještenost stigle su u fokus brojnih luksuznih brendova diljem svijeta koji su sve ozbiljnije počeli percipirati ulogu mode u zagađenju našeg eko sustava. Kako bi doskočio smanjenju jednokratne plastike kada je riječ o slamkama koje se njišu u našim ljetnim koktelima, Dior je na tržište izbacio jedan vrlo zanimljiv (i basnoslovno skup) proizvod – staklene slamčice koje prodaje po cijeni od čak 150 dolara.

U predivnoj, ručno oslikanoj kutijici s Dior logom nalazi se, naime, set od šest slamčica izrađenih od puhanog stakla koje zasigurno nećete koristiti samo jednom. Sudeći po cijeni, radi se o ultimativnom luksuznom asesoaru koji će si moći priuštiti samo rijetki tako da Diorovom doprinosu ekologiji ipak ne možemo dati previše kredita, barem kada je riječ o ovom proizvodu.

https://www.instagram.com/p/BrknUrgl6po/?utm_source=ig_embed

No, želite li si priuštiti ovaj jedinstveni asesoar i pritom biti ekološki osviješteni, set staklenih slamki s Dior potpisom možete pronaći na njihovim online stranicama i u odabranim Dior buticima.

Elle.hr