Moda

Zendaya angažirala legendarne Grace Jones i Beverly Johnson na svojoj reviji za Tommy Hilfiger

Autor: Žene.ba

Američka ljubimica Zendaya “Z” generacije predstavila je svoju suradnju s modnom markom Tommy Hilfiger pod nazivom #TOMMYNOW. Za reviju pjevačica i glumica je angažirala samo tamnopute manekenke, što je bilo prvi put u historiji te modne kuće. A da noć bude sasvim nezaboravna potrudila se i posebna gošća Grace Jones izvedbom svoje hit pjesme “Pull Up to The Bumper“.

“Tommy me nazvao”, Zendaya je izjavila prije revije u Parizu. “Prvo nisam vjerovala da je to doista bio on. Tommy Hilfiger na telefonu? A on je rekao:” Gledaj, ako napraviš reviju sa mnom, možeš imati što god želiš i raditi što god želiš. “Ako imate viziju, recite mi, i mi ćemo je napraviti zajedno.” – Doista mu nisam vjerovala.” prznala je karizmatična pjevačica o projektu.

https://www.instagram.com/p/Buh2mgYhYWh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Projekt nije nosio naglasak samo na prestanku rasne diskriminacije tamnoputih manekenki, već su na reviju pozvani i modeli različite građe tijela kako bi se svaka žena mogla prepoznati u šarolikoj i veseloj kolekciji.

Kolekcija je inspirirana ludim sedamdesetima, kreacije su bile bogate opuštenim i laganim materijalima u tamnim bojama te kožnim jaknama i detaljima. Na reviji se moglo vidjeti mnoštvo disco haljina koje idu uz oblik tijela, trapez kroj traperica, širokih hlača visokog struka s prugastim uzorkom, uključujući niz prugastih kupaćih kostima. Savršen primjer doba u kojem su se događale neke od najvećih društvenih revolucija.

Elle.hr