Na filmskoj turneji

Zendaya ponovo oduševila svojim modnim izdanjem

Autor: Žene.ba
Zendaya ponovo oduševila svojim modnim izdanjem
Foto: X

Zendaya i njen saradnik i stilist Law Roach izazivaju divljenje svojim odjevnim kombinacijama tokom turneje filma "Challengers", koja je trenutno u punom jeku. Posljednji izbor odjeće nije razočarao, već je samo dodatno potvrdio savršenu sinergiju između glumice i njenog modnog savjetnika.

Za phtocall u Londonu, Zendaya i Law Roach su odabrali ikonični arhivski look britanskog brenda – prugasti prsluk i suknju iz Vivienne Westwood kolekcije za proljeće-ljeto 1994. godine. Ovaj komplet iz "Café Society" kolekcije savršeno se uklapa u "tenniscore" estetiku koja je zajednička nit svim njihovim odjevnim kombinacijama tokom promotivne turneje. Budući da se radnja filma "Challengers" odvija u svijetu tenisa, Zendaya i Law su vješto povezali temu filma s modnim izričajem kroz svoje odjevne odabire.

View this post on Instagram

A post shared by ODD FASHION (@oddxfashion)

Ovom arhivskom outfitu ne treba puno accessoriesa – dovoljne su minimalističke bijele salonke i diskretan nakit te prirodan make-up i jednostavna frizura. Promotivna turneja se nastavlja, a mi jedva čekamo vidjeti što nam sljedeće priprema ovaj stylish par!