Japan

Zavirite u resort u blizini nacionalnog parka koji je pravi raj na zemlji

Autor: Žene.ba
Zavirite u resort u blizini nacionalnog parka koji je pravi raj na zemlji
Foto: Instagram

Bilo da se odlučite za vikend izlet u Europi ili iskoristite preostale dane godišnjeg odmora na drugoj strani svijeta, proljeće predstavlja savršeno vrijeme za istraživanje uzbudljivih destinacija. Japan sa cvjetanjem trešnje može biti jedna od prvih asocijacija na ovo godišnje doba kada priroda ponovno oživljava.

Razdoblje cvatnje trešanja (Sakura) u Japanu predstavlja jednu od najvećih turističkih atrakcija te zemlje tijekom proljeća. Delikatno cvijeće sa kratkim vijekom nije samo vizualno prepoznatljiv i prekrasan prizor, već je i duboko ukorijenjeno u japansku historiju, kulturu i identitet.

Luksuzni resort u blizini japanskog nacionalnog parka

Nakon šetnje i razgledavanja, važno je pronaći mjesto za odmor i opuštanje. Ovog puta, otkrili smo luksuzni resort koji će vas osvojiti svojom ekskluzivnošću.

Smješten pored Ago Baya, u blizini prekrasnog Nacionalnog parka Ise-Shima,odmaralište Amanemu, nadahnuto ryokanom (tradicionalnim japanskim smještajem s kupkama), poziva nas na potpuno opuštanje već na prvi pogled. Ovdje ćete doživjeti pravu povezanost s prirodom i iskusiti potpuni zen, uživajući u toplim termalnim kupkama bogatim mineralima i istraživanju obale.

View this post on Instagram

A post shared by Aman (@aman)

Zanimljiv enterijer

Sa smještajem unutar slikovitog krajolika koji nudi pogled na zaljev ili vrtove, apartmani i sobe odišu elegantnom jednostavnošću isprepletenu tradicionalnim detaljima i japanskom kulturom. Svaki od 24 apartmana ponosi se prostranošću te uključuje privatni onsen (termalno kupalište). Prostrane terase pružaju potpuno uživanje u prirodnom okruženju tijekom svih godišnjih doba.

View this post on Instagram

A post shared by Amanemu (@amanemu_resort)

Amanemu resort

Aman brend je poznat po luksuznim odmaralištima na udaljenim destinacijama, stoga Amanemu resort ne zaostaje u privlačnosti svoje destinacije, kao i tradicionalnim japanskim uređenjem interijera. Ovaj resort, oblikovan s japanskom ljubavlju prema minimalističkom dizajnu, usklađen je sa estetikom brenda, uz izuzetnu razinu gostoljubivosti koja je karakteristična za Japan.

View this post on Instagram

A post shared by Amanemu (@amanemu_resort)

View this post on Instagram

A post shared by Amanemu (@amanemu_resort)

Aktivnosti za sve uzrasti

Boravak u ovom resortu uključuje američki ili japanski doručak te pristup wellness sadržajima, uključujući kupanje u onsen stilu, parne kupelji, vanjski bazen, studio za jogu i fitness centar. Sve potrebno za potpunu relaksaciju. U blizini odmarališta nalaze se i golf tereni, a u ponudi možete pronaći razne aktivnosti za sve uzraste.