Brzo i jednostavno

Victoria Beckham otkrila recept za svoju omiljenu proljetnu salatu

Autor: Žene.ba
Victoria Beckham otkrila recept za svoju omiljenu proljetnu salatu
Foto: Victoria Beckham

Victoria Beckham je jedna od vodećih modnih ikona, čija elegancija i sofisticiranost osvajaju žene širom svijeta. Poznata je po svom stilu suptilnog luksuza te jednostavnim, ali efektnim modnim kombinacijama koje često nosi iz svoje vlastite modne linije.

Osim po besprijekornom modnom stilu, Victoria Beckham je poznata i po svojoj izvrsnoj figuri koja izaziva zavist mnogih žena. Iako je poznato da vodi brigu o svom tijelu, redovno vježba i hrani se zdravo, svi nas zanima što konkretno ona jede kako bismo možda mogli slijediti njezin jelovnik.

Beckham je na Instagram profilu otkrila kako priprema svoju omiljenu proljetnu salatu, a na divno čudo sastoji se od samo 5 sasvim svakodnevnih sastojaka i za njenu pripremu ne trebate biti profesionalac u kuhinji jer se priprema brzo i lako. Salata se sastoji od avokada, tunjevine, slanutka, rikole i luka. Po želji možete dodati neki dresing poput grčkog jogurta da dobije na teksturi, ali avokado će prilikom miješanja dati mekoću i spojiti sve okuse.

Salata koju Victoria jede je jednostavna za pripremu, a pritom i veoma zdrava. Naime, poduzetnica i pjevačica je poznata kao velika ljubiteljica ribe i uvijek naglašava kako svaki dan jede ribu pa nas tuna nije iznenadila. Ona je prepuna omega-3 masnih kiselina i proteina koji pomažu u održavanju i rastu mišića, također tu je i avokado koji je prepun dobrih masnoća koje su potrebne našem tijelu i u sebi sadrži vitamine B skupine, vitamine A i E te minerale kalij i magnezij.