VIDEO

Iznenađenje od mladoženje: Mlada koja je dobila i princa i bijelog konja

Autor: Žene.ba
Iznenađenje od mladoženje: Mlada koja je dobila i princa i bijelog konja
FOTO: Ilustracija

Jedan mladoženja iz Srbije odlučio je svoju novu suprugu iznenaditi na zaista neobičan način, poklonivši joj konje i to bijele, čime joj je kako kaže ispunio želju iz djetinjstva.

Video koji kruži društvenim mrežama privukao je brojne komentare, gdje su se mnogi osvrnuli na to kako je ovaj gest prenapuhan te kako mlada izgleda razočarano što umjesto konja nije dobila automobil. Tim povodom oglasio se i sam mladoženja.

"Ja sam taj famozni mladoženja koji je svoj ženi poklonilo konje. Konji su kupljeni iz čiste ljubavi i poštovanja prema mojoj ženi koju imam pored sebe i time joj ispunio želju koju je imala od detinjstava. Auto može da kupi svako, a konje samo posebni. Toliko od mene. Još jednom, hvala", poručio je između ostalog.

Svakako, među komentarima ima mnogo više pozitivnih komentara i onih koji su pohvalili ovaj gest.

"Kakvi su to komentari pojedinaca, ljudi su izgubili i smisao za lijepo i iznenađenja i sreću, mrzimo se. Strašno kuda vodi ovaj život, Bravo za mladoženju"; "Pogledajte samo koliko je sretna. POGLEDAJTE!!! Pa se onda usudite napisati i jednu lošu riječ. Uvijek tako sretni bili! Divota vas je vidjeti.", samo su neki od komentara podrške-