Evo o čemu se radi

Savršena ideja za ljetna vjenčanja: Inovativan dodatak u bidermajeru za osvježenje

Autor: Žene.ba
Savršena ideja za ljetna vjenčanja: Inovativan dodatak u bidermajeru za osvježenje
Foto: Ilustracija

Dok su juli i august obično rezervisani za sunčane dane i visoke temperature, vjenčanja u ovim mjesecima mogu predstavljati pravi izazov za mladence, posebno za mladenke. 

Vrućina može biti neprijatelj broj jedan kada je u pitanju postojanost šminke i frizure, što može pokvariti svečanost koju su pažljivo planirali. No, kako bi se suprotstavile vrućini i osigurale da sve izgleda besprijekorno, mladenke  su pronašle inovativno rješenje - bidermajer s ugrađenim ventilatorom.

@jadore_dekor Pov: you are a bride and it’s so hot out there! #magic #bridalbouquet #minifan #wedding #weddingdecor #colourfulwedding ♬ As It Was (Bridgerton Orchestral String Style Rendition) - Hits Capital 200

Izazov održavanja svježine tokom vjenčanja, posebno na otvorenom ili u slabo prozračenim prostorima, riješen je jednostavno: mali, prijenosni ventilator umetnut je u sam buket cvijeća. Ovaj genijalni trik omogućuje kontinuiranu cirkulaciju zraka oko mladenke, čime se osigurava da njena šminka i frizura ostanu netaknuti tokom cijelog događaja.

@wonderphotography This fan from amazon is a life saver during summer weddings and hides perfectly behind a bouquet! #weddingtips #weddingday ♬ Lady Love - Thee Sacred Souls

Osim praktičnosti, ovi buketi s ventilatorima dolaze u raznim dizajnima i bojama, prilagođavajući se temi i stilu vjenčanja. Neki od njih su dostupni po vrlo pristupačnim cijenama na online trgovinama.