Šok i nevjerica za majku

Majka oduševila milione svojom reakcijom nakon što je saznala da nosi trojke

Autor: Žene.ba
Majka oduševila milione svojom reakcijom nakon što je saznala da nosi trojke
Foto: Ilustracija

Mama Kayla Marie Carrillo iznenađena je i oduševljena saznanjem da nosi trojke, što je rijedak, ali intenzivan događaj za koji sr doktori pažljivo pripremaju. Nakon saznanja, roditelji često osjećaju mješavinu sreće i šoka.

Nedavno je na TikToku objavljen video u kojem se vidi kako Kaylu Marie Carrillo spuštaju na bolnički krevet dok medicinski stručnjak obavlja ultrazvučni pregled. U videu se čuje kako stručnjaci otkrivaju da Kayla nosi trojke, što je izazvalo šokirani izraz lica buduće mame. Kayla je nekoliko puta ponavljala pitanje ''Šta?" prije nego što je prekrila lice i počela paničariti, dok ju je liječnik tješio i molio da se smiri.

@kaylamariecarrill Finding out i was having triplets was a shocking news But also a blessing. #triplets #tripletsoftiktok #blessed #viral #fyoupage #pregnacy #fypシ #fypage ♬ original sound - Kayla Marie Carrillo

Otkako je objavljen, video je postao viralan i privukao je pažnju mnogih korisnika društvenih mreža, prikupivši preko 35.1 miliona pregleda i četiri miliona lajkova. Međutim, reakcija liječnika u videu izazvala je podijeljene reakcije među korisnicima društvenih mreža.

Jedan korisnik je napisao: "Kada bih čuo 'smiri se' odmah nakon što saznam da nosim trojke, to bi me jako iznerviralo."

Drugi korisnik je uzvratio: "Možda će ovo zvučati nepopularno, ali mislim da izjava 'smiri se' šalje poruku ohrabrenja da će sve biti u redu i da će mama biti dobro. Ako bih to čuo od doktora, olakšalo bi mi, iako bih i dalje bio u šoku."

"Da li sam jedina koja je osjetila umirujući efekt u frazi 'smiri se'? Činilo mi se da samo pokušava umiriti situaciju", komentarisala je treća osoba.